Personvernregler

Lille Sjefen AS

org. nr 927 238 640
Gågata 15
2211 Kongsvinger,

Når du er inne på vår nettside, handler hos oss, abonnerer på vårt nyhetsbrev, eller oppretter kontakt med oss,  samles det inn personopplysninger om deg. Dett er for å kunne tilby funksjonalitet som tjenester som forventes fra begge parter for å kunne vidreføre kjøpet.

Opplysninger som er nødvendige brukes for å kunne behandle din bestilling og opprettholde kommunikasjonen med deg.

Personopplysninger vi samler inn om deg som kunde er følgende:Navn,Adresse,E-postadresse,Telefonnummer,Kundenummer,Kjøpshistorikk,IP-adresse og informasjon om bruk av nettsiden og andre personopplysninger du meddeler oss ved kontakt med Lille Sjefen.

 

For å kunne behandle og levere meddeles dine opplysninger til våre samarbeidspartnee, f.eks. Bring/Posten og Klarna. Vi samler også inn dine adresseopplysninger fra tredjeparts tjenester for adresseoppdateringer.

Opplysningene blir også anonymiserte og brukes til statistikk og forbedring av våre tjenester.

 

OVERSIKT

Dette nettstedet drives lillesjefen. Gjennom hele nettstedet refererer begrepene "vi", "oss" og "vår" til lillesjefen. lillesjefen gir deg, brukeren, dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som finnes på dette nettstedet, forutsatt at du godtar alle vilkår, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Når du besøker nettstedet vårt og / eller kjøper noe fra oss, deltar du i vår "tjeneste" og godtar følgende vilkår ("Vilkår for bruk", "Vilkår"), inkludert tilleggsvilkårene angitt her og ved referanse / eller tilgjengelig gjennom hyperkobling. Disse bruksvilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller innholdsleverandører.

Les disse bruksbetingelsene nøye før du besøker eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke deler av nettstedet godtar du disse bruksvilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse bruksvilkårene anses som et tilbud, er din aksept uttrykkelig begrenset til disse bruksvilkårene.

Alle nye funksjoner eller ressurser som er lagt til i den nåværende butikken, dekkes også av bruksvilkårene. Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse bruksvilkårene ved å publisere oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke denne siden for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter at endringene er lagt ut, anses som aksept for disse endringene.

Butikken vår er lokalisert hos Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen vi kan bruke til å selge produktene og tjenestene våre til deg.

AVSNITT 1 - ONLINE KJØPSVILKÅR
Ved å godta disse vilkårene bekrefter du at du er minst majoritetsalderen i din stat eller provins der du bor, eller at du er i majoritetsalder i din stat eller provins der du bor, og at du har indikert at vi er autorisert til å la en av dine mindre slektninger bruke dette nettstedet.

Du kan ikke bruke produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål, og du kan ikke bryte noen lov (inkludert, men ikke begrenset til copyright copyright) i din jurisdiksjon når du bruker tjenesten.

Du kan ikke overføre ormer, virus eller koder av destruktiv karakter.

Ethvert brudd på eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i at du avslutter tjenesten umiddelbart.

AVSNITT 2 - GENERELLE BETINGELSER
Vi forbeholder oss retten til å nekte service når som helst, uansett årsak.

Du forstår at innholdet ditt (med unntak av kredittkortinformasjon) kan overføres i ren tekst, og at (a) overføring kan gjøres over forskjellige nettverk; og (b) endringer for å overholde og tilpasse seg de tekniske kravene til tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortdata blir alltid kryptert under overføring av nettverk.

Du samtykker i at du ikke vil reprodusere, reprodusere, kopiere, selge, selge eller bruke noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til eller kontakte nettstedet som tjenesten leveres gjennom uten vårt uttrykkelige skriftlige samtykke.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun for enkelhets skyld og er ikke ment å begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

AVSNITT 3 - NØYAKTIGHET, FULLFERDIGHET OG TIDLIG INFORMASJON
Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen på dette nettstedet er feil, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun for generell informasjonsformål og skal ikke brukes som det eneste grunnlaget for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer oppdaterte kilder til informasjon. Tillit du legger til materialet på dette nettstedet er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde historisk informasjon. Historisk informasjon er ikke nødvendigvis aktuell og er kun til referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi er ikke forpliktet til å oppdatere informasjonen på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

AVSNITT 4 - ENDRINGER AV TJENESTER OG PRISER
Prisene på produktene våre kan endres uten varsel.

Vi forbeholder oss retten til å endre eller avvikle tjenesten (eller deler eller innhold derav) når som helst uten varsel.


Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjoner eller avslutning av tjenesten.

AVSNITT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)
Noen produkter eller tjenester kan bare være tilgjengelige online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan være begrenset i mengde og kan bare byttes eller returneres i samsvar med vår returpolicy.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise farger og bilder av produktene våre som vises i butikken så nøyaktig som mulig. Vi kan ikke garantere at fargeskjermen på dataskjermen er riktig.

Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til noen person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan endres når som helst uten forvarsel etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte produkter når som helst. Alle tilbud på et produkt eller en tjeneste på dette nettstedet er ugyldige hvis det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på noe produkt, service, informasjon eller annet materiale du har kjøpt eller mottatt vil oppfylle dine forventninger, eller at feil i tjenesten vil bli rettet.

 

AVSNITT 6 - NØYAKTIGHET MED FAKTURERING OG KONTOINFORMASJON
Vi forbeholder oss retten til å nekte bestillinger du gjør hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere de kjøpte mengdene per person, per husstand eller per bestilling. Disse begrensningene kan gjelde for bestillinger plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og / eller bestillinger med samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. Hvis vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret du oppga da bestillingen ble gjort. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger plassert av forhandlere, forhandlere eller forhandlere etter eget skjønn.
Du samtykker i å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp i butikken vår. Du godtar å oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen, kredittkortnummeret og utløpsdatoen, slik at vi kan fullføre transaksjonene og kontakte deg om nødvendig.

Mer informasjon finner du i returpolitikken vår.SEKSJON 7 - VALGFRIE VERKTØY
Vi kan gi deg tredjepartsverktøy som vi ikke overvåker, kontrollerer eller importerer.

Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som det er" og "som tilgjengelig" uten garanti, representasjon eller tillatelse av noe slag og uten tillatelse. Vi er ikke ansvarlige på noen måte for eller i forbindelse med din bruk av tredjepartsverktøy.

Din bruk av valgfrie verktøy som tilbys på nettstedet er på egen risiko og etter eget skjønn. Du må sørge for at du forstår og godtar vilkårene og betingelsene som tilbys av den aktuelle tredjeparten.

Vi kan også tilby nye tjenester og / eller funksjoner gjennom nettstedet i fremtiden (inkludert lansering av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester dekkes også av disse bruksvilkårene.

AVSNITT 8 - TREDJEPARTSLAND
Visst innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige gjennom vår tjeneste, kan inneholde materiale fra tredjeparter.

Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan føre deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten og gir ingen garantier og er ikke ansvarlige for tredjepartsmateriell eller nettsteder eller for noe annet tredjepartsmateriale, produkter eller tjenester.

Vi er ikke ansvarlige for skader eller tap i forbindelse med kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller annen virksomhet relatert til tredjepartsnettsted. Les retningslinjer og praksis fra tredjepart nøye, og sørg for at du forstår dem før du foretar en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål om produkter fra tredjepart må rettes til tredjepart.AVSNITT 9 - KOMMENTARER FOR BRUKERE, TILBAKEMELDING OG ANDRE INNSENDELSER
Hvis du sender oss bestemte bidrag (f.eks. Konkurransebidrag) på vår forespørsel eller uten forespørsel fra oss, kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten det er online, via e-post, post eller på annen måte (samlet "Kommentarer ") du godtar at vi kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke kommentarer du sender til oss i hvilket som helst medium uten begrensning. Vi er ikke og vil ikke være forpliktet til å (1) behandle kommentarer konfidensielt; (2) å betale kompensasjon for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på kommentarer.

Vi kan, men er ikke forpliktet til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn finner ulovlig, støtende, truende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende, eller som krenker noen parts immaterielle rettigheter eller bryter disse Vilkår for bruk.

Du samtykker i at kommentarene dine ikke bryter med tredjeparts rettigheter, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, integritet eller andre personlige eller proprietære rettigheter. Du godtar videre at kommentarene dine ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, støtende eller uanstendig materiale eller inneholde datavirus eller annen ondsinnet kode som kan påvirke Tjenesten eller noe relatert nettsted på noen måte. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, avsløre deg selv eller på annen måte villede oss eller tredjeparter angående opprinnelsen til kommentarene. Du er eneansvarlig for dine kommentarer og nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar for kommentarer fra deg eller noen tredjepart.

AVSNITT 10 - PERSONLIG INFORMASJON
Din overføring av personopplysninger via butikken dekkes av våre databeskyttelsesregler. For å se vår personvernpolicy.AVSNITT 11 - FEIL, FAKTA OG UTSLIPP
Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktlevering, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å rette opp eventuelle feil, unøyaktigheter eller mangler og å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjonen i tjenesten eller på et relatert nettsted er feil når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt bestillingen din)) .

Vi forplikter oss ikke til å oppdatere, endre eller avklare informasjonen i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, med mindre loven krever det. Ingen spesifikk oppdatering eller oppdateringsdato som brukes i Tjenesten eller på et relatert nettsted, kan brukes til å indikere at all informasjon i Tjenesten eller på et relatert nettsted er endret eller oppdatert.

SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK
I tillegg til alle andre forbud som er angitt i vilkårene for bruk, er bruk av nettstedet eller dets innhold forbudt: (a) for noe ulovlig formål; (b) oppmuntre andre til å delta i eller delta i ulovlige aktiviteter; (c) bryter internasjonale, føderale, statlige eller provinsielle forskrifter, regler, lover eller lokale forskrifter; (d) krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) trakassering, misbruk, fornærmelse, injurier, baktalelse, nedverdigende, skremmende eller diskriminerende mot andre på grunn av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning; (f) å gi falske eller villedende opplysninger; (g) overføring eller overføring av virus eller andre typer ondsinnet kode som på noen måte påvirker funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller et beslektet nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personlige opplysninger; (i) bruke spam, phish, pharm, edderkopp, crawler eller skrape; (j) for uanstendige eller umoralske formål; eller (k) for å omgå eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller ethvert relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller et relatert nettsted for brudd på forbudt bruk.

AVSNITT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRENSNING
Vi garanterer ikke, støtter eller garanterer at din bruk av tjenesten vår vil være uavbrutt, rask, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved å bruke tjenesten er riktige eller pålitelige.

Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller si opp tjenesten når som helst uten varsel.

Du godtar uttrykkelig at din bruk av eller manglende evne til å bruke tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester som blir gjort tilgjengelig for deg gjennom tjenesten, leveres "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk (med mindre det er uttrykkelig oppgitt av oss), uten noen garanti av noe slag, hverken uttrykkelig eller underforstått eller betinget. av noe slag, inkludert underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.

Under ingen omstendigheter skal Trevello være ansvarlig overfor noen av våre styremedlemmer, lønnede ansatte, ansatte, datterselskaper, agenter, entreprenører, traineer, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere for skade, tap, krav eller direkte, indirekte, midlertidig, straffende, spesiell eller følgeskader av inkludert, men ikke begrenset til, tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, kompensasjonskostnader eller lignende skader som følge av kontrakter, skader (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar eller annen grunn relatert til din bruk av noen av tjenestene som er kjøpt gjennom tjenesten eller produktene eller for ethvert annet krav på noen måte relatert til din bruk av tjenesten eller noe produkt, inkludert, uten begrensning, eventuelle feil eller mangler i innholdet eller tap eller skade på noen slag som oppstår som et resultat av din bruk av Tjeneste eller innhold (eller produkt ter) publisert, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via Tjenesten, selv om du har blitt informert om muligheten. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av tilfeldige skader eller følgeskader, er vårt ansvar i disse statene eller jurisdiksjonene begrenset til det maksimale omfang loven tillater.

ARTIKKEL 14 - GARANTI
Du samtykker i å skadesløse Trevello og vårt morselskap, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, ledere, styremedlemmer, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte for eventuelle krav eller krav, inkludert rimelige advokatkostnader, og å bli løslatt. laget av en tredjepart på grunn av eller på grunn av ditt brudd på disse bruksvilkårene eller dokumentene inneholdt der som referanse eller ditt brudd på lov eller tredjeparts rettigheter.

ARTIKKEL 15 - FORSKJELLIGHET
Hvis noen bestemmelse i disse bruksvilkårene viser seg å være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, vil denne bestemmelsen fremdeles være håndhevbar i den utstrekning loven tillater det, og den ikke håndhevbare delen vil bli ansett å kunne skilles fra disse bruksvilkårene. Denne bestemmelsen påvirker ikke gyldigheten og håndhevbarheten av de gjenværende bestemmelsene.ARTIKKEL 16 - OPPSIGELSE
Partenes forpliktelser og forpliktelser inngått før datoen for oppsigelsen vil fortsatt eksistere for alle formål etter at denne avtalen er opphørt.

Disse bruksvilkårene gjelder til de blir sagt opp av deg eller oss. Du kan avslutte disse bruksvilkårene når som helst ved å informere oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du ikke lenger bruker nettstedet vårt.

Hvis du etter eget skjønn bryter noen bestemmelse eller bestemmelse i disse bruksvilkårene, eller hvis vi mistenker at du ikke har overholdt, kan vi si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil være ansvarlig for alle beløp. som skal betales til og med datoen for oppsigelsen; og / eller som et resultat, kan du bli nektet tilgang til (eller deler av) våre tjenester.

ARTIKKEL 17 - HELE AVTALEN
Vår unnlatelse av å utøve eller håndheve noen rett eller bestemmelse i disse bruksvilkårene utgjør ikke et frafall av den retten eller bestemmelsen.

Disse bruksvilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er publisert av oss på dette nettstedet eller relatert til tjenesten, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og regulerer din bruk av tjenesten. De erstatter alle tidligere eller moderne avtaler, kommunikasjoner og forslag. om det er muntlig eller skrevet mellom deg og oss (inkludert, uten begrensning, tidligere versjoner av vilkårene for bruk).

Usikkerhet i tolkningen av disse bruksvilkårene tolkes ikke mot forfatteren.ARTIKKEL 18 - GJELDENDE LOV
Disse bruksvilkårene og alle separate avtaler som vi tilbyr tjenester til deg er underlagt og tolket i samsvar med dem.

SEKSJON 19 - ENDRINGER I TJENESTEVILKÅRENE
Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse bruksvilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke nettstedet vårt for endringer. Hvis du fortsetter å bruke eller få tilgang til nettstedet eller tjenesten vår etter at endringene i disse vilkårene for bruk er publisert, godtar du disse endringene.

SEKSJON 20 - KONTAKTINFORMASJON
Send spørsmål om de generelle vilkårene til

info@lillesjefen.no